Julia Ross B.E.S.T. English

Julia Ross

Qoute:

"For me, there is a great deal of 'job satisfaction' in helping people to speak my language better.” 

De Engelse cursussen, trainingen en coaching lever ik in Regio Zeeland met name Vlissingen en Middelburg

Over B.E.S.T. English

B.E.S.T. English (Business English Services and Training) is opgericht in februari 2010 door Julia Ross. Zij is van origine Engelse, maar is al twintig jaar woonachtig in Nederland. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring opgebouwd in het doceren van ‘Business English’ bij een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen in Zeeland en Brabant zoals Yara, HZ, Dow, Delta NV, Evides, Thermphos, Ovet, Vroon en het Ministerie van Defensie. Zo heeft ze ook de nodige expertise in technisch Engels, toegespitst op industriële bedrijven. 

Mijn werkgebied is Zeeland, met name Vlissingen en Middelburg.

Julia Ross over de cursussen:

,,Wat presentatievaardigheden betreft: naast het bijbrengen van keurig Engels wordt ook op psychologische aspecten gelet, zoals lichaamstaal en ademhaling, mede om de zenuwen goed in bedwang te houden. Als geboren en getogen Engelse ben ik waar nodig ‘strict’ (streng) en tegelijkertijd hecht ik veel waarde aan een goede sfeer tijdens de lessen. Er is in een relaxte maar zakelijke sfeer veel interactie, via bijvoorbeeld rollenspellen, waarbij de gedoceerde stof in de praktijk geoefend wordt. Ik hou van lesgeven en van het contact met de cursisten. For me, there is a great deal of 'job satisfaction' in helping people to speak my language better.” 

3 reactie(s)

Verberg
2012.09.06 Auteur Conny Boussen,
B.E.S.T. English is de ideale manier om Engels te leren in een prettige, ongedwongen sfeer. Julia is een native speaker, wat een groot voordeel is. Je leert British English en geen Amerikaans Engels. De lessen zijn zinvol, aangepast op het niveau van de studenten met veel ruimte voor eigen inbreng. Een echte aanrader.
Auteur Edwin Heijnsdijk, Heros Sluiskil B
“Door het maatwerk voor de leerlingen zowel op het gebied van niveau en behoefte, zou ik B.E.S.T. Englisch aanbevelen aan mensen die hun Engels willen verbeteren, voor specifieke en definieerbare doeleinden. Door de Engelse achtergrond van de Julia Ross, leer je net even dat beetje extra dan dat een Nederlandse docent je kan bijbrengen.”
Auteur Adrie Voermans (Manager Commercie), Heros Sluiskil BV
Hallo Julia,

Nu onze cursus een maandje geleden is gestopt, ga ik het steeds meer missen. Klinkt misschien vreemd maar toch is het zo.

Ik spreek in mijn klantenkring niet heel veel Engels, maar het gebeurt wel regelmatig dat ik een Engelsman/vrouw te woord moet staan. Dat geeft nu een veel beter gevoel.
De manier waarop we les kregen was zeer divers. Behandelde theorie werd vooral in praktijksituaties uitgevoerd.

De lessen waren altijd zeer afwisselend. We hebben nog net geen Engelse liedjes gezongen maar rollenspellen, interviews en spelletjes waren regelmatig onderdeel van de lesinhoud.

Ook het lesmateriaal, de boeken waren heel afwisselend en gericht op de praktijk.
Wat hebben we ook veel gelachen. Was vooral de schuld van onze lerares…….

Kort samengevat: we hebben op een speelse manier veel geleerd en geoefend. Prima manier om je basis Engels te verbeteren.

Julia bedankt.